Αποσυμπίεση Σπονδυλικής Στήλης

Η θεραπεία Αποσυμπίεσης Σπονδυλικής Στήλης είναι μια σύγχρονη μέθοδος που έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Οι ενδεικνυόμενες παθήσεις στις οποίες εφαρμόζεται είναι:
– Χρόνια οσφυαλγία
– Χρόνια αυχεναλγία
– Εκφυλισμένοι μεσοσπονδύλιοι δίσκοι
– Δισκοκήλες
– Σπονδυλική στένωση
– Σπονδυλοαρθροπάθειες
– Εκφυλισμένες αρθρικές επιφάνειες

Σε όλες τις παραπάνω παθήσεις που είναι πολύ κοινές λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και πολλές φορές συμβάλει στην αποφυγή επεμβατικών μεθόδων.

Ο στόχος της θεραπείας αυτής είναι η αύξηση της απόστασης και η μείωση της πίεσης των μεσοσπονδύλιων δίσκων. Μέσω αυτής της διαδικασίας επιτυγχάνεται η βελτίωση της τροφικότητας και οξυγόνωσης της περιοχής, η μείωση της πίεσης πάνω στις ρίζες των νεύρων, η επαναρρόφηση της κήλης στο εσωτερικό του ινώδους δακτυλίου του δίσκου, η βελτίωση της κινητικότητας και τελικά η μείωση του πόνου. Η συμβολή της θεραπείας είναι πολύ σημαντική γιατί οι παθήσεις της σπονδυλικής στήλης με μεγάλη περιοδικότητα είναι χρόνιες και τα αίτιά τους αναστέλλουν τους μηχανισμούς ίασης του οργανισμού.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ.

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ

Ποιες οι διαφορές της θεραπείας Αποσυμπίεσης Σπονδυλικής Στήλης με την κλασσική θεραπείας Έλξης;
Η κλασσική έλξη προσπαθεί να εφελκύσει τη σπονδυλική στήλη και τους μύες ταυτοχρόνως. Εάν απλά προσπαθήσεις να τεντώσεις την σπονδυλική στήλη, το σώμα αντακλαστικά αντιστέκεται σε αυτή την προσπάθεια και έτσι μειώνεται δραματικά η αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Ο απλός τρόπος εφαρμογής της ελκτικής δύναμης στο σώμα μπορεί να ενεργοποιήσει και ανεπιθύμητους μυϊκούς σπασμούς μέσω των σημείων πυροδότησης πόνου. Όχι μόνο δεν επιτυγχάνεται η μείωση της πίεσης στα μεσοσπονδύλια διαστήματα αλλά αντίθετα αυξάνεται.

Η θεραπείας αποσυμπίεσης είναι διαφορετική γιατί εναλλάσσονται συνεχώς φάσεις έλξης και χαλάρωσης με σύνθετα πρότυπα κίνησης και έτσι το σώμα διατηρείται χαλαρό και απολαμβάνει όλες τις ευεργετικές επιδράσεις της θεραπείας.

DOC – Σύστημα Αυχενικής και Οσφυϊκής Αποσυμπίεσης

Μεταφέρετε τη θεραπεία αποσυμπίεσης σε άλλο επίπεδο. Γνωρίστε τις μοναδικές δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει το DOC και το καθιστούν ένα παγκόσμιο σύστημα αναφοράς. Ο τρόπος σχεδίασης και λειτουργίας του επιτυγχάνουν την 3-διάστατη κινητοποίηση της σπονδυλικής στήλης στη θέση που επιλέγει ο θεραπευτής και την εφαρμογή της δύναμης ακριβώς στο σημείο και με τον τρόπο που πρέπει.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του DOC είναι:

– 3-διάστατη κινητοποίηση σπονδυλικής στήλης με: οσφυϊκή κάμψη, πλευρική κάμψη και αξονική στροφή
– Ψηφιακό Κέντρο Λειτουργιών με οθόνη αφής που επιτρέπει:
Ηλεκτρονική επιλογή σπονδύλου όπου θα εφαρμοστεί η θεραπεία από την οθόνη και αυτόματη προσαρμογή τράπεζας στην κατάλληλη γωνία οσφυϊκής κάμψης
Ξεχωριστά πρωτόκολλα αυχενικής και οσφυϊκής αποσυμπίεσης
Συνεχής γραφική απεικόνιση εξέλιξης θεραπείας και παραμέτρων
Σύστημα ελέγχου εφαρμοζόμενης δύναμης πολύ υψηλής ταχύτητας απόκρισης και αυτόματων διορθώσεων

– Προγράμματα θεραπείας με επιλογή παραμέτρων
– Ειδικό σύστημα ζωνών που προσφέρουν υψηλή σταθεροποίηση σώματος
– Ηλεκτρονική ανύψωση τράπεζας
– Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με πληροφορίες προετοιμασίας ασθενούς και πληροφορίες θεραπείας
– Δυνατότητα συνεχούς χειροκίνητης προσαρμογής γωνιών πλευρικής κάμψης και αξονικής στροφής από το θεραπευτή, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, με το πάτημα απλά ενός κουμπιού μέσω ειδικού βραχίονα
– Θεραπεία σε ύπτια και πρηνή θέση

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα που ξεχωρίζει το σύστημα DOC είναι η εφαρμογή της δύναμης μέσω κίνησης των τμημάτων της ίδιας της τράπεζας. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει την εφαρμογή της δύναμης με πολύ μεγάλη ακρίβεια και μεγάλη ταχύτητα απόκρισης και διόρθωσης στις αλλαγές της από το σύστημα ελέγχου.

docfeatures

Το σύστημα διαθέτει πιστοποίηση FDA και CE.

Φωτογραφίες

 

Video