Το Hiro ΤΤ αντιπροσωπεύει τα νέα σύνορα για την εφαρμογή hilterapia. Μια νέα θεραπευτική στρατηγική για τη θεραπεία των οδυνηρό συνθηκών του διαταραχές συστήματος, με βάση την αρχή της θερμικής ανταλλαγής. Το Hirott συνδυάζει την Nd:YAG πηγή λέιζερ του Nd:YAG με σύστημα ψύξης το οποίο μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος και των υποκείμενων ιστών (smartcooler).

Αμεσότητα παρέμβασης

Χάρη στην επίδραση της θερμικής ανταλλαγής του Hiro TT, επιτρέπει την εφαρμογή της θεραπείας αμέσως σε οξείες συνθήκες, όπως το τραύμα, οι μυϊκές βλάβες και οι κακώσεις. Το σύστημα ρύθμισης της θερμοκρασίας του δέρματος σας επιτρέπει να κάνετε το καλύτερο από τη λαβή παλμό, να μεταδίδει περισσότερα φωτόνια πιο γρήγορα και βαθύτερα.

Διπλή και παράλληλη δράση

Η θερμική ανταλλαγή που ενεργοποιείται από το σύστημα ρύθμισης της θερμοκρασίας του δέρμα δέρματος και η πηγή λέιζερ δείχνουν πιο σημαντικά και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα.

Οπτικές ίνες

Το Hiro ΤΤ είναι μια θεραπευτική στρατηγική προσαρμοσμένη σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενούς. Επιτρέπει τη σύνδεση των τριών χειρός (ø5mm, ø 10 mm, δjδ) με μια ενιαία οπτική ίνα και για να τα συνδυάσει με τους smartcooler.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια της λαβής ο παλμός, που ενισχύεται από την τοπική και διαλείπουσα δράση της θερμικής ανταλλαγής, εξασφαλίζει την άνεση των ασθενών κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ακόμη και στις πιο οξείες παθολογίες και τα πιο ευαίσθητα θέματα.

Φωτογραφίες